"Ingenting görs halvdant"

Rickard Delér– Anders och hans personal gör ett fantastiskt bra jobb, säger Rickard Delér som har sin Princess V46 på Gåshaga Marina. Rickard har varit kund hos Anders sedan 1999, långt innan han själv blev Lidingöbo, och har under åren hunnit med många olika båtar mellan 35 och 65 fot. Nuvarande 46-fotaren är en liten båt enligt Rickard, åtminstone jämfört med den förra – en Squadron 58.

– Med Anders är det enkelt att byta båt ofta. Han hjälper till med allt, och servicen är verkligen förstklassig. All personal verkar otroligt inarbetad, och de ryggar inte för några utmaningar. De har gjort enorma renoveringar åt mig genom åren, både i motorer och inredning.

Trots att Gåshaga Marina har många kunder och båtar att ta hand om, med särskilt hårt tryck på våren, har Rickard aldrig upplevt några hinder eller väntetider.
– De är otroligt flexibla och verkar ha kapacitet så det räcker. Jag har aldrig fått nej. De gör aldrig någonting halvdant, och blir alltid klara i tid. Hur vanligt är det i båtbranschen?